Beoordelingen van Anatolia Grave

Recente recensies van Anatolia Grave

5 sterren na 131 reviews

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed en lekker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles hadden jullie netjes voor elkaar. Het smaakte goed. Alleen het eten was lauw toen het aankwam. Dat was het eenigste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgelopen 2 keren klopte de bestelling niet maar nu was het weer perfect. Alleen friet was heel zout maar verder super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar jammer dat het best wel koud was. En de groenten met tomaten saus die ik had besteld waren helaas maar 5 hapjes en koste 5 euro had daar meer van verwacht. Het smaakte allemaal wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er wat mis bij het online bestellen. Had een pizza aangeklikt. Het werd een pasta. Tevens had ik knoflooksaus erbij besteld. Niet gekregen. Maar het was erg lekker en het belemmert ons niet om nog een keer te bestellen

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, en lekker.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snelle bezorging en extra flesje wijn!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling kreeg ik een mail dat de bestelling een uur later bezorgd zou worden. Verrast waren we dat de bestelling al na 20 minuten bezorgd werd. Super snel natuurlijk, maar daardoor waren we wel overrompeld en nog niet voorbereid. Gelukkig waren we wel thuis. Verder zijn we erg enthousiast over jullie keuken. Het is erg smakelijk en de porties vaak meer dan genoeg, alle keren dat we bij jullie besteld hebben. Zeker ook de pizza's zijn groot en rijk belegd. Complimenten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Fijn dat de bezorging snel was en dat het eten nog warm was bij aankomst (heet zelfs)!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo lekker als ik van ben gewend ben ,de heerlijke smaken uit het middellandse zee gebied. Ga zo door ,ook snel bezorgd en goed verzorgd eten.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle bezorging. Prima!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om 17.15 besteld via internet. Bezorgtijd zou 18.20 zijn. Om 18.30 gebeld naar het restaurant, volgens deze dame was de bezorger onderweg. Om 18.56, een uur en 45 minuten later was het eten er pas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en vriendelijk. Mijn pizza, capriciosa, was flauw, er zat erg weinig smaak aan. Zelf oregano toegevoegd en peper + zout. Jammer, meestal vind ik jullie pizza prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anatolia is mijn favoriet, niet snel maar heel lekker. Wat ik echter erg jammer vind is dat de porties mezeler en dan met name de Saksuka ineens een stuk kleiner zijn.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snel bezorgd

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza`s !!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk site. Snelle bezorging, eerder als dat er vooraf stond. Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en had zelfs de smaak zoals ik het gewend ben uit de landen rondom het middellandse zeegebied..

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, de gebakken piepers heerlijk knapperig. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, erg grote porties TOP

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, goed warm en precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Döner Schotel besteld. Het vlees was heel lekker en mals en ook heel fijn dat er een lekkere salade inbegrepen was, zeer grote portie. Een tip, voor ons mag het iets minder zoutig.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De köfte had wat meer smaak mogen hebben, maar voor de rest was het super lekker zoals altijd. Komen zeker nog vaker terug.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste kapsalon in de buurt

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd ruim een half uur te laat bezorgd

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op een drukke zaterdag avond was de levering snel en nog goed warm. Opmerkingen wordt echt naar gekeken en zeer gewaardeerd!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld online met afhalen. Zoals altijd op tijd klaar en heel lekker.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Informatie veld werd goed rekening mee gehouden. Hier bestel ik zeker vaker!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de pizza's erg lekker, op de afgesproken tijd bezorgd en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

vlees was wat te droog. De rest ging wel

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, op tijd en smakelijk! Salade was een beetje karig kwa andere ingrediënten dan sla, niet voor herhaling vatbaar voor die prijs

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant inmiddels en tot nu toe zeer tevreden. Altijd keurig op tijd bij ons ,ongeacht we in buitengebied wonen. Gerechten zijn naar ons toe altijd nog goed geweest .

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie, lekker eten. Optijd bezorgt.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een foutje gemaakt met online bestellen en kwam een pizza te kort, gebeld en zonder problemen kwamen ze zo snel mogelijk de pizza nog na bezorgen, erg netjes hoor 👍🏻

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en keurig op tijd gebracht ,en het smaakte erg lekker een aanrader

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed. En dat voor deze prijs!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en spareribs waren prima. De salades lekker vers. Maar het vlees in de lamsovenschotel zat vol zenen en was niet goed te kauwen. Het leek ook veel meer op grof gehakt. De kruidigheid van de maaltijd was prima. Ik weet zeker dat dit beter kan. Ik heb het afgelopen jaar ook een keer in het restaurant gehad. Helaas dus.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit erg lekker. Bestelling met galzone shoarma goede gevulde pizza. Bezorging is vaak sneller dan aangegeven via digitale bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld wat goed overzichtelijk en duidelijk is. De hoeveelheid van de maaltijden is goed. De keuze is reuze waar je uit kan kiezen. Snelle levering aan huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn perfect.en altijd optijd geleverd.en altijd even vriendelijk. Heel erg bedankt. Jullie zijn toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou na een uur bezorgd worden maar kwam pas 1 uur en 45 minuten na de bestelling.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat later bezorgd maar netjes gebeld over de uitloop. Eten was zeer goed

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijdstip zoals aangegeven op de site. Lekkere, warme pizza's!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle bezorging top

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden twee maal filetto, één met champignons, één met groene pepersaus. Kwalitteit van het vlees was prima, royale portie en méér dan voldoende saus erbij. Jammer dat de aardappelschijfjes niet erg krokant meer waren; maar voor ons was de vleeskwaliteit echter het belangrijkst. Alleen hebben we de beloofde 10% korting bij de afrekening gemist

Reactie van Anatolia:Beste Janssen, Ik heb uw reactie gelezen op onze site, allereerst bedankt voor uw lieve reactie. U heeft aangegeven dat u de 10% korting heeft gemist, op dit moment hebben wij een nieuwe actie / folder uitgebracht speciaal voor de corona tijd. Dit houdt in dat wij alle prijzen hebben verlaagd. Ook de Vleesgerechten welke u heeft besteld. Hopelijk heb ik voldoende geïnformeerd. ❤️🙏 Mvg Anatolia

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De 2 maaltijden (kipfilet en döner) inclusief voor- en nagerecht waren erg lekker en de porties meer dan voldoende. Hartelijk dank.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op gevraagde tijd bezorgd, alles was lekker warm en erg smaakvol weer net als altijd! Dank u wel.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was heerlijk, ook de kapsalon..

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza niet te zout

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! De pizza's waren goed belegd en lekker warm. Korst mooi dun en krokant. Bezorging; geschatte tijd was een uur, dat werd het ongeveer ook. Fijn dat dat goed ingeschat was. Vind het persoonlijk wel wat lang (maar goed, dan moet ik t maar zelf komen afhalen volgende keer). Bedankt weer voor de service!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten en een snelle levering. Echte aanrader!!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk kan nie wachten tot we en keer in restaurant zelf kunnen eten

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering was weert heerlijk

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaat allemaal snel. Folder en online niet helemaal synchroon. Eten is goed. Smakelijk

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd geleverd en was goed warm. De ovenschotel van mijn vrouw was bijzonder smakelijk en mij durum schotel met champignons, paprika en ui was ook erg lekker. We hebben smakelijk gegeten.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed snel bezorg lekker warm nog en vriendelijke een aan rader

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bodem van de pizza was slap en we hadden gevraagd om de pizza te snijden en geen kappertjes maar geen gesneden pizza en kappertjes zaten er wel op.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super, sneller dan verwacht

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging afgeleverd op aangegeven tijd. Echter is er helaas niet naar de opmerking van de online bestelling gekeken, waardoor ik wel sambal op mijn pizza had (waar ik niet zo goed tegen kan) en geen salami op de kinderpizza. Buiten dat helemaal prima!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer zeer Goed

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijke pizza's en snelle bezorging, wat wil je nog meer.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het jammer dat voor 15 euro besteld moet worden . ik ben alleen en zou graag enkel voor 1 pizza willen bestellen, die dan ook bezorgd kan worden

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect zoals altijd

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd eerder gebracht dan aangegeven. En het was heerlijk.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kofte!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Aan onze vraag om de friet los te verpakken was netjes gehoor gegeven. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel en netjes geleverd. En het was heerlijk.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was er op de afgesproken tijd. Het eten was goed.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en precies volgens afgesproken tijd.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de zondag dat de Horeca dicht moest vanwege Corona, bestelde wij ons eten bij Anatolia. Netjes werden wij getipt over het feit dat je 10% korting krijgt bij een on-line bestelling. Dit hebben we dan ook uiteraard gedaan, de eerste verdienste...toch ?! Keurig op tijd geleverd met goede communicatie, zeker een aanrader !

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza aktie 6.50 per stuk ze waren heerlijk

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgd

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De site is N.m.m. Niet makkelijk te vinden, maar werkt daarna goed.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet helemaal goed. Bij 1 schotel toch frites ipv de gevraagde aardappelschijfjes. Tevens was het vlees van 1 van de schotels lauw ipv warm.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm bezorging was precies op tijd

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en snel bezorgd.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen. Was gewoon lekker. Omdat er bezorgd werd ,bezorgtijd ongeveer 10 minuten, was het niet allemaal meer even goed op temperatuur maar een oven/magnetron is dan een uitkomst. Netjes op tijd bezorgd, ondanks carnavals maandag.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker genieten Goed bereid

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon döner Verschillende pizza’s en mix grill besteld. Het was allemaal erg lekker en warm! Wij komen zeker terug! Voor iedereen een aanrader.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijke pizza's, al diverse keren afgehaald en altijd lekker

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza's en kapsalon keurig op tijd bezorgd ondanks de zware storm. Zeker een aanrader.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd netjes klaar als we de bestelling komen halen. Heerlijk

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza gegeten, fijn dat je bij sommige pizza's nog extra toppings kan bestellen. Snelle service..

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd en erg lekker.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en precies op tijd en lelker echte aanrader

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service om te bestellen via de site. De afgesproken tijd was stipt en het eten, tris del giorno (3 soorten pasta), was heerlijk.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd super lekker, we moeten altijd wel even wachten maar dan heb je ook wat!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur en 15 minuten. Pizza was helaas bijna koud. Vlg keer beter.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd geleverd, pizza’s waren prima

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes optijd klaar en lekker!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend op tijd; goed telefonisch overleg. Al was de digitale bestelling wat ingewikkeld, doordat je geen dag vooruit kon plannen en de opmerking over tijd kennelijk niet (goed) gelezen werd. De gerechten waren, jammer genoeg, lauw.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en afgehaald Netjes op tijd en het was heerlijk!

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwamen ze bijna een half uur later bezorgen dan aangegeven was en ze waren vergeten de knoflooksaus erbij te doen. Na ze gebeld te hebben hadden ze toegezegd de saus zsm te brengen: na een uur was de saus er eindelijk... de pizza's waren lekker.

Reactie van Anatolia:❤️🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.