Beoordelingen van Anatolia Grave

Recente recensies

5.0
Josselien
22 november 2021
Jolanda Hogelink
14 november 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
8 november 2021

Veel eerder bezorgt!! Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sean
7 november 2021

Very smooth order process; food all ready on time; the quality of the food is quite good.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meuwissen
6 november 2021

Snelle en zeer vriendelijke service, heerlijk gegeten.

Jan Rijnbout
3 november 2021

Lekker gegeten Alleen jammer van het ontbreken van de artisjokken op de pizza cappricciosa

ghe
19 oktober 2021

minder dan anders.... volgende keer weer goed?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Hogelink
17 oktober 2021

Kwam een half uurtje later! Echter heerlijk gegeten en het eten was goed warm!! Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Bruijns
16 oktober 2021

Het broodje shoarma was heerlijk mals en niet droog. De durum döner was ook heerlijk bevonden volgens de familieleden. Hoewel contact met ons was opgenomen met de vraag of het een kwartier later bezorgd mocht worden, werd de bestelling toch op de afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Tessa
3 oktober 2021

Toppie! Optijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
2 oktober 2021
Simone
2 oktober 2021

Heerlijke pizza's, verse producten, goed warm geleverd en altijd op de afgesproken tijd.

Ivo
2 oktober 2021
Bergmans
28 september 2021

Pizza's waren heerlijk!! Ze werden precies op tijd geleverd, duurt wel wat langer dan bij de andere bezorgers. Reken op een uur.

Ivo
22 september 2021
Familie Bruijns
20 september 2021

Drie maal Durum Döner besteld voor 17:30 op een zondag. Zou in eerste instantie om 17:35 bezorgd worden maar dat werden twintig minuten later. Dat valt nog mee voor een zondag. De durum Döner was lekker en goed warm. Naast vlees ook veel groenten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bracht
19 september 2021

Prima. Echt genoten. Bedankt voor snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerard
13 september 2021

goed, zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vienna
9 september 2021

Normaal gesproken erg goed maar vandaag vond ik de kapsalon erg tegen vallen, de doner was erg taai en dik. Hoop de volgende keer weer beter, deze kapsalon is in de kliko beland

Marijn
5 september 2021

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoetekouw
5 september 2021

Meestal is het allemaal netjes, goed en lekker. Maar gisteren was het al aan de koude kant en in 1 kapsalon kwamen we een stukje hard plastic tegen

Sandra
4 september 2021

Het eten was weer heerlijk en voor de aangegeven tijd bezorgd .

E Göktaş
30 augustus 2021

Zeer goed eten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
26 augustus 2021

Ik had bij opmerkingen neergezet geen uien in de Turkse pizza’s.. Helaas is daar geen gehoor aan gegeven. Dit is geen goede service.

Pressum v.o.f.
23 augustus 2021
Moritz Böhmer
21 augustus 2021

Heerlijke spaghetti en lasagne! Mooi op tijd geleverd. Anatolia toppers!!

Sandra verhaaren
8 augustus 2021

Heerlijk eten genoeg om rondebuik te krijgen en het eten was goed warm geen slappe friet.was de 1e keer maar zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
8 augustus 2021

De pizza en pasta waren nog goed warm en er ongeveer op het afgesproken tijdstip. De calzone shoarma en de pasta bolognese waren heerlijk! Op de pasta had alleen meer bolognesesaus gemogen. Voor de prijs maar ook omdat je anders alleen spaghetti zit te eten.

Claudia
2 augustus 2021

Was weer lekker... wel Jammer dat je geen linzensoep kunt bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
21 juli 2021
Bas van der Hoeven
13 juli 2021

Prima pizza’s, keurig op de bestelde tijd geleverd en nog heerlijk op temperatuur

ghe
11 juli 2021

Goed zoals 't moet

Jeanne
8 juli 2021

Lekkere pizza, goede service

Ik
4 juli 2021

Goed dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
2 juli 2021

Duidelijk bij toelichting gezet, geen uien en kappertjes, helaas wel op de pizza Salmone.. eerst alles eraf gehaald, pizza smaakte daarna goed.

mariette
27 juni 2021

weer heerlijk gegeten! goede porties, niet te vet enniet teveel saus. Op tijd bezorgd.

M.Ketels
25 juni 2021
V Hulzen
21 juni 2021

De bezorging was prima Maar het eten was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

paul
21 juni 2021

17:40 uur besteld, verwachte levertijd 18:45 uur. Na 2 keer bellen uiteindelijk 20:15 geleverd. dat viel erg tegen!!! Eten was zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gorselink
20 juni 2021

Prima pizza's, maar bezorging meer dan 2uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ghe
20 juni 2021

goed, zoals het hoort

H.
8 juni 2021

Het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Helaas ontbrak de gevraagde knoflooksaus bij de Döner Fantasie en ontbraken de frietjes bij de Kuzu Güveç. Het bijgeleverde broodje was wel heel lekker en ook de salade smaakte prima. Hopelijk is de bestelling de volgende keer wel compleet.

A.J.M. Bernards
6 juni 2021

Friet halen: oké Chinees: leuk en lekker Pizza: net even anders en deze van Anatolia zijn perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
2 juni 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Vincent
11 mei 2021

De pizza's zijn erg lekker.

Heijligers
9 mei 2021
Binus
9 mei 2021

Wat een lekkere pizza’s!!!!!

Nancy
5 mei 2021
I. Amstelveen
2 mei 2021

Kwalitatief goed eten. Maaltijd stond op tijd klaar om afgehaald te worden en was goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikke
30 april 2021

Sneller dan verwacht en precies wat we hadden besteld

Hanneke
20 april 2021
René
11 april 2021

Weer heerlijk zoals altijd.

Jans
11 april 2021

Goed

Moritz Böhmer
10 april 2021

Iedere keer weer verassend lekker. IHA Ik Hou van Anatolia.

Dali
6 april 2021

Snel bezorgen en lekker warm.

Martijn
5 april 2021

Goede kwaliteit en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C van Daalen
3 april 2021

Het was weer heerlijk!

Natalia Matus
1 april 2021

de bestelling is gisteren niet aangekomen, adres basilius van Bruggelaan2 / 13

Gerrit
26 maart 2021

Precies wat we besteld hadden en dat precies op de tijd die door de website en mail waren beloofd. Alle lof voor Anatolia hiervoor. En het was lekker

Sander
24 maart 2021

Één portie zou genoeg zijn. Heerlijke pittige rode linzen soep. Lekker gegeten.

gerard
23 maart 2021

goed, zoals 't moet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martinos
12 maart 2021

mucho lekkeros we have eaten it all with pleasure man.yes yes. we will order this stiff again man

Francisca
10 maart 2021
Michiel Bernards MBA
9 maart 2021
Danny leenders
7 maart 2021

Al geruime tijd vaste terugkerende klant. Eten word met goede service bereid,altijd voldoende porties en altijd bij ons warm aan huis bezorgd. Wij hebben geen klachten over anatolia 👍

Jan Bruijns
6 maart 2021

De schotels waren vreselijk lekker. Het was genieten van de döner en shoarma. De shoarma was heerlijk mals en niet hard gebakken. De knoflooksaus was heerlijk, vooral om het pitabroodje in te dopen. Voor herhaling vatbaar.

J Scgel
3 maart 2021
Robby
2 maart 2021

Eten super, snel bezorgd en warm! Toch een opmerking Het betalen is 'verwarrend'. Laat ik voorop ik ben liever voor contant dan pin. Waarom? 2x in mijn leven pin bij afrekenen (ergens anders) een pin willen doen, storing. Hou het wel bij contant dat werkt altijd. Op de website staat vermeld "Om de veiligheid van u en ons te waarborgen bezorgen we vanaf heden contactloos. Onze bezorger zal het eten voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen. Bedankt voor uw begrip!" Prima dat snap ik, alle begrip voor fijn dat jullie dit vooraf melden (dan aan de deur of tijdens het afronden van de bestelling), voor deze keer alvast de pinpas klaar liggen. Bij het afronden online bestellen kan ik kiezen uit: contant, Ideal en creditcard (heb ik niet). Vervelend alles behalve pinnen/contactloos zoals jullie op de voorpagina melden. Contant gekozen (pinnen staat er niet tussen) met als opmerking getypt "pinnen aan de deur" dan zou het wel goedkomen hoop ik aangezien contant eigenli

Annemarie
27 februari 2021

Zoals gewoonlijk weer alles naar wens. Super zaak met lekker eten

Lars
25 februari 2021
Heijligers
24 februari 2021

prima, zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nederbragt
22 februari 2021

Uur te laat bezorgd. Wel lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijnen
20 februari 2021
A dijt
14 februari 2021

zoals de andere keren was alles weer super goed. eten was erg lekker, ondanks het koude weer was het eten nog goed warm, nette bezorging. ik zeg weer voor herhaling vatbaar.

Moritz Böhmer
13 februari 2021

Wederom erg lekker!

Nils
9 februari 2021

Goed, lekker en warm zelfs met 20 cm sneeuw op de weg 10/10 top!

Marcel Jansen
7 februari 2021

Heerlijk gegeten, lekkere pizza's en spaghetti. We moesten wel even geduld hebben maar op een zaterdagavond is dat logisch en te verwachten. Keurig & warm bezorgd ondanks de ijzige kou...

Frank
7 februari 2021

Voor het eerst besteld. Gaat super, goede info over wat en wanneer er geleverd wordt. En dan worden er toch 2 topkwaliteit pizza's geleverd. Ik bestel nooit meer ergens anders. SUPERRRRRRRR

Ingrid van der Meer
25 januari 2021

Heerlijke doner schotels. Goed warm thuis gebracht . Wel 20 min later dan besteld maar na uitleg begrepen we dat het erg druk was. Geen probleem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
21 januari 2021

Heerlijk eten Bezorging prima op tijd

Linda Speijers-Spijkman
19 januari 2021

We zijn zeer tevreden over het eten. Het is erg smakelijk en meer dan genoeg. Het werd lekker heet en snel thuisbezorgd. Dank daarvoor!

Jan Smulders
19 januari 2021

Lekker eten, snel bezorgd! 5 sterren.

Johan Jansen
16 januari 2021
Dijt
16 januari 2021

Lekkere maaltijden, makkelijke website, snelle bezorging. Zal zeker nog vaker bestellen. En wat ook leuk is, is dat je soms een kortings code krijgt 👍🏻.

Patrick Hoogenboom
15 januari 2021

Goed, snel en heerlijk

Joop
8 januari 2021
Marijn
3 januari 2020

Super snelle levering en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noah
24 december 2020

Alles naar verwachting en 30 minuten eerder dan de eerste aangegeven tijd (zo snel mogelijk aangegeven)

Philip
23 december 2020
Joop
19 december 2020

Helaas ging er wat mis met de online bestelling. Had fantasy doner besteld maar kreeg de gewone doner schotel die uitstekend smaakte!!

Philip
12 december 2020

Heerlijke pizza’s besteld en prima afhandeling van de bezorging! Gaan we zeker vaker bestellen bij Anatolia! 👍🏽

Brands
12 december 2020

Heerlijke pizza’s

Heijligers
10 december 2020

zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ABCS
23 november 2020
J Schel
23 november 2020

Lekker en volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Beijer
23 november 2020

Heerlijke producten. Prima warmtebehoudend verpakt. Vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijnen
22 november 2020

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RIchard
22 november 2020
Jan-Jaap
21 november 2020
Essie
17 november 2020

Weer heerlijke pizza,s prima bezorging top

Pepping
15 november 2020

Helaas was het vlees niet warm. Rest was ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peperkamp
12 november 2020

Sneller dan verwacht en lekker eten!

gert
11 november 2020

kapot lekker

René
11 november 2020

Weer heerlijk gegeten..

Eline
7 november 2020

Lekker eten en sneller bezorgd dan aangegeven, top!!

bjorn
2 november 2020

we moesten nog 20 minuten wachten na de verwachte bezorg tijd, voor de rest was het eten erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van bommel
1 november 2020

Helaas was het eten niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driessen
31 oktober 2020

Pizza’s waren ietsjes afgekoeld Smaak was prima Voor herhaling vatbaar

Jimmy smitjes
30 oktober 2020

2 keer in een week tijd laten bezorgen. 2 keer koud eten wel jammer aangezien de pizza's lekker zijn. En het duurde best wel wat langer als de aangegeven bezorgtijd.

Heijligers
27 oktober 2020

gewoon goed en lekker.

Johan
26 oktober 2020

Alles hadden jullie netjes voor elkaar. Het smaakte goed. Alleen het eten was lauw toen het aankwam. Dat was het eenigste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
26 oktober 2020

De afgelopen 2 keren klopte de bestelling niet maar nu was het weer perfect. Alleen friet was heel zout maar verder super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eddy
25 oktober 2020
Amber
25 oktober 2020

Eten was erg lekker, maar jammer dat het best wel koud was. En de groenten met tomaten saus die ik had besteld waren helaas maar 5 hapjes en koste 5 euro had daar meer van verwacht. Het smaakte allemaal wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
24 oktober 2020

Helaas ging er wat mis bij het online bestellen. Had een pizza aangeklikt. Het werd een pasta. Tevens had ik knoflooksaus erbij besteld. Niet gekregen. Maar het was erg lekker en het belemmert ons niet om nog een keer te bestellen

BB
21 oktober 2020
Gors
20 oktober 2020
J.Linnenbank
18 oktober 2020

Het was heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heijligers
18 oktober 2020

Prima, en lekker.

Familie Spoorendonk
18 oktober 2020

Lekker gegeten, snelle bezorging en extra flesje wijn!

Joop Streppel
16 oktober 2020
Linda Speijers-Spijkman
16 oktober 2020

Na de bestelling kreeg ik een mail dat de bestelling een uur later bezorgd zou worden. Verrast waren we dat de bestelling al na 20 minuten bezorgd werd. Super snel natuurlijk, maar daardoor waren we wel overrompeld en nog niet voorbereid. Gelukkig waren we wel thuis. Verder zijn we erg enthousiast over jullie keuken. Het is erg smakelijk en de porties vaak meer dan genoeg, alle keren dat we bij jullie besteld hebben. Zeker ook de pizza's zijn groot en rijk belegd. Complimenten!

Joosten
14 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Fijn dat de bezorging snel was en dat het eten nog warm was bij aankomst (heet zelfs)!

Arno
14 oktober 2020

Weer zo lekker als ik van ben gewend ben ,de heerlijke smaken uit het middellandse zee gebied. Ga zo door ,ook snel bezorgd en goed verzorgd eten.

Marco
6 oktober 2020

Lekkere pizza, snelle bezorging. Prima!

Anoniem
4 oktober 2020

We hebben om 17.15 besteld via internet. Bezorgtijd zou 18.20 zijn. Om 18.30 gebeld naar het restaurant, volgens deze dame was de bezorger onderweg. Om 18.56, een uur en 45 minuten later was het eten er pas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linssen
28 september 2020

Bezorging keurig op tijd en vriendelijk. Mijn pizza, capriciosa, was flauw, er zat erg weinig smaak aan. Zelf oregano toegevoegd en peper + zout. Jammer, meestal vind ik jullie pizza prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie Jans
27 september 2020

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
27 september 2020

Anatolia is mijn favoriet, niet snel maar heel lekker. Wat ik echter erg jammer vind is dat de porties mezeler en dan met name de Saksuka ineens een stuk kleiner zijn.

Eddy
26 september 2020

Top en snel bezorgd

Reijnen
20 september 2020

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
20 september 2020

Goeie pizza`s !!

Gerrits
12 september 2020

Duidelijk site. Snelle bezorging, eerder als dat er vooraf stond. Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Frits
7 september 2020

Was heerlijk en warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
31 augustus 2020

Het eten was super lekker en had zelfs de smaak zoals ik het gewend ben uit de landen rondom het middellandse zeegebied..

Chris
25 augustus 2020
Reijnen
24 augustus 2020

Het was lekker, de gebakken piepers heerlijk knapperig. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Sluiters
23 augustus 2020

heerlijk gegeten, erg grote porties TOP

Patrick
18 augustus 2020

Erg lekker gegeten, goed warm en precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
18 augustus 2020

We hadden de Döner Schotel besteld. Het vlees was heel lekker en mals en ook heel fijn dat er een lekkere salade inbegrepen was, zeer grote portie. Een tip, voor ons mag het iets minder zoutig.

gerard
18 augustus 2020

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge van gerwen
6 augustus 2020

De köfte had wat meer smaak mogen hebben, maar voor de rest was het super lekker zoals altijd. Komen zeker nog vaker terug.

Sjoerd
3 augustus 2020
Star
31 juli 2020

Lekkerste kapsalon in de buurt

Miranda
31 juli 2020

Pizza werd ruim een half uur te laat bezorgd

Roel van Mil
20 juli 2020
Maurice
19 juli 2020

Zelfs op een drukke zaterdag avond was de levering snel en nog goed warm. Opmerkingen wordt echt naar gekeken en zeer gewaardeerd!

Hans
18 juli 2020

Besteld online met afhalen. Zoals altijd op tijd klaar en heel lekker.

Maurice
9 juli 2020

Eten was heerlijk! Informatie veld werd goed rekening mee gehouden. Hier bestel ik zeker vaker!

Anne
6 juli 2020

Zoals altijd waren de pizza's erg lekker, op de afgesproken tijd bezorgd en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Molen
5 juli 2020
Then
5 juli 2020

vlees was wat te droog. De rest ging wel

Nicole
5 juli 2020

Snel, op tijd en smakelijk! Salade was een beetje karig kwa andere ingrediënten dan sla, niet voor herhaling vatbaar voor die prijs

Danny
29 juni 2020

Vaste klant inmiddels en tot nu toe zeer tevreden. Altijd keurig op tijd bij ons ,ongeacht we in buitengebied wonen. Gerechten zijn naar ons toe altijd nog goed geweest .

Heijligers
29 juni 2020
Jp
28 juni 2020
St
23 juni 2020

Goede portie, lekker eten. Optijd bezorgt.

Heijligers
22 juni 2020
M Ro
12 juni 2020
AnneMarie
11 juni 2020

Ik had een foutje gemaakt met online bestellen en kwam een pizza te kort, gebeld en zonder problemen kwamen ze zo snel mogelijk de pizza nog na bezorgen, erg netjes hoor 👍🏻

Hennie
2 juni 2020

Besteld en keurig op tijd gebracht ,en het smaakte erg lekker een aanrader

Moritz Böhmer
31 mei 2020

Prima!

Joop Streppel
31 mei 2020

Kwaliteit was erg goed. En dat voor deze prijs!

Japie
30 mei 2020
Jos Seroo
28 mei 2020

De pizza's en spareribs waren prima. De salades lekker vers. Maar het vlees in de lamsovenschotel zat vol zenen en was niet goed te kauwen. Het leek ook veel meer op grof gehakt. De kruidigheid van de maaltijd was prima. Ik weet zeker dat dit beter kan. Ik heb het afgelopen jaar ook een keer in het restaurant gehad. Helaas dus.

Linda
27 mei 2020
Karin
27 mei 2020

👍

R Stoffelen.
26 mei 2020

Goede kwaliteit erg lekker. Bestelling met galzone shoarma goede gevulde pizza. Bezorging is vaak sneller dan aangegeven via digitale bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AnneMarie
26 mei 2020

Online besteld wat goed overzichtelijk en duidelijk is. De hoeveelheid van de maaltijden is goed. De keuze is reuze waar je uit kan kiezen. Snelle levering aan huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisa
25 mei 2020

De pizza's zijn perfect.en altijd optijd geleverd.en altijd even vriendelijk. Heel erg bedankt. Jullie zijn toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
24 mei 2020

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd

S. Uphoff
23 mei 2020

Bestelling zou na een uur bezorgd worden maar kwam pas 1 uur en 45 minuten na de bestelling.

Christian
22 mei 2020

Wat later bezorgd maar netjes gebeld over de uitloop. Eten was zeer goed

Jeroen
22 mei 2020

Levering op tijdstip zoals aangegeven op de site. Lekkere, warme pizza's!

Essie
22 mei 2020

Lekker en snelle bezorging top

P,J,F, Janssen
19 mei 2020

Wij bestelden twee maal filetto, één met champignons, één met groene pepersaus. Kwalitteit van het vlees was prima, royale portie en méér dan voldoende saus erbij. Jammer dat de aardappelschijfjes niet erg krokant meer waren; maar voor ons was de vleeskwaliteit echter het belangrijkst. Alleen hebben we de beloofde 10% korting bij de afrekening gemist

Reactie van Anatolia

Beste Janssen, Ik heb uw reactie gelezen op onze site, allereerst bedankt voor uw lieve reactie. U heeft aangegeven dat u de 10% korting heeft gemist, op dit moment hebben wij een nieuwe actie / folder uitgebracht speciaal voor de corona tijd. Dit houdt in dat wij alle prijzen hebben verlaagd. Ook de Vleesgerechten welke u heeft besteld. Hopelijk heb ik voldoende geïnformeerd. ❤️🙏 Mvg Anatolia

Jeroen
18 mei 2020

De 2 maaltijden (kipfilet en döner) inclusief voor- en nagerecht waren erg lekker en de porties meer dan voldoende. Hartelijk dank.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Pascal Janssen
14 mei 2020

Precies op gevraagde tijd bezorgd, alles was lekker warm en erg smaakvol weer net als altijd! Dank u wel.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

gerard
13 mei 2020

eten was heerlijk, ook de kapsalon..

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Schel
10 mei 2020

Lekkere pizza niet te zout

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Wouters
9 mei 2020

Heerlijk gegeten weer!!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Simone
9 mei 2020

Lekker gegeten! De pizza's waren goed belegd en lekker warm. Korst mooi dun en krokant. Bezorging; geschatte tijd was een uur, dat werd het ongeveer ook. Fijn dat dat goed ingeschat was. Vind het persoonlijk wel wat lang (maar goed, dan moet ik t maar zelf komen afhalen volgende keer). Bedankt weer voor de service!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Caroline L
2 mei 2020

Geweldig lekker gegeten en een snelle levering. Echte aanrader!!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Broek
2 mei 2020

Het was weer super

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Roberto
30 april 2020

Het eten is heerlijk kan nie wachten tot we en keer in restaurant zelf kunnen eten

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Bert
30 april 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Annemiek
29 april 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Essie
29 april 2020

Snelle levering was weert heerlijk

Reactie van Anatolia

❤️🙏

eijk
28 april 2020

Gaat allemaal snel. Folder en online niet helemaal synchroon. Eten is goed. Smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Joop
27 april 2020

Eten werd keurig op tijd geleverd en was goed warm. De ovenschotel van mijn vrouw was bijzonder smakelijk en mij durum schotel met champignons, paprika en ui was ook erg lekker. We hebben smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Maftin
26 april 2020

Was super goed snel bezorg lekker warm nog en vriendelijke een aan rader

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Broek
25 april 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Astrid
25 april 2020

Bodem van de pizza was slap en we hadden gevraagd om de pizza te snijden en geen kappertjes maar geen gesneden pizza en kappertjes zaten er wel op.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Yvonne
24 april 2020

was super, sneller dan verwacht

Reactie van Anatolia

❤️🙏

M. Arts
22 april 2020

Bezorging afgeleverd op aangegeven tijd. Echter is er helaas niet naar de opmerking van de online bestelling gekeken, waardoor ik wel sambal op mijn pizza had (waar ik niet zo goed tegen kan) en geen salami op de kinderpizza. Buiten dat helemaal prima!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Mariette Roelofs
20 april 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Hans
19 april 2020

Zoals gewoonlijk erg lekker

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Frits
18 april 2020

Zoals gewoonlijk weer zeer Goed

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Ilse Heezen
11 april 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Joop
10 april 2020

Gewoon heerlijke pizza's en snelle bezorging, wat wil je nog meer.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Juul Loeffen
9 april 2020

Ik vind het jammer dat voor 15 euro besteld moet worden . ik ben alleen en zou graag enkel voor 1 pizza willen bestellen, die dan ook bezorgd kan worden

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Frits
8 april 2020

Het was weer perfect zoals altijd

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Broek
5 april 2020

Werd eerder gebracht dan aangegeven. En het was heerlijk.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

ton loeffen
2 april 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Mm
2 april 2020

Goede kofte!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Silvia
30 maart 2020

Het eten was lekker. Aan onze vraag om de friet los te verpakken was netjes gehoor gegeven. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Lubbetd
29 maart 2020

Top geregeld

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Margert
28 maart 2020

Het eten werd snel en netjes geleverd. En het was heerlijk.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Jb
27 maart 2020

Het bestelde eten was er op de afgesproken tijd. Het eten was goed.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

S.
24 maart 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

L. van Boers
23 maart 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Bas
23 maart 2020

Goede kwaliteit en precies volgens afgesproken tijd.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Marc
23 maart 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Sander
21 maart 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

E.
17 maart 2020

Precies op de zondag dat de Horeca dicht moest vanwege Corona, bestelde wij ons eten bij Anatolia. Netjes werden wij getipt over het feit dat je 10% korting krijgt bij een on-line bestelling. Dit hebben we dan ook uiteraard gedaan, de eerste verdienste...toch ?! Keurig op tijd geleverd met goede communicatie, zeker een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Joyce
14 maart 2020

Pizza aktie 6.50 per stuk ze waren heerlijk

Reactie van Anatolia

❤️🙏

De laar
12 maart 2020
Reactie van Anatolia

❤️🙏

Ed
7 maart 2020

Goed eten en snel bezorgd

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Herman Poot
1 maart 2020

De site is N.m.m. Niet makkelijk te vinden, maar werkt daarna goed.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Carmen Wegenaar
1 maart 2020

Helaas was de bestelling niet helemaal goed. Bij 1 schotel toch frites ipv de gevraagde aardappelschijfjes. Tevens was het vlees van 1 van de schotels lauw ipv warm.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Frits
1 maart 2020

Eten was lekker en goed warm bezorging was precies op tijd

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Hendriks
29 februari 2020

Zeer goed en snel bezorgd.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Mari
25 februari 2020

Niets te klagen. Was gewoon lekker. Omdat er bezorgd werd ,bezorgtijd ongeveer 10 minuten, was het niet allemaal meer even goed op temperatuur maar een oven/magnetron is dan een uitkomst. Netjes op tijd bezorgd, ondanks carnavals maandag.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Sander
23 februari 2020

Heerlijk!!!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Cvw
22 februari 2020

Was lekker genieten Goed bereid

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Gt
18 februari 2020

Kapsalon döner Verschillende pizza’s en mix grill besteld. Het was allemaal erg lekker en warm! Wij komen zeker terug! Voor iedereen een aanrader.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Joop
17 februari 2020

Gewoon heerlijke pizza's, al diverse keren afgehaald en altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Rick
10 februari 2020

Echt heerlijke pizza's en kapsalon keurig op tijd bezorgd ondanks de zware storm. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Tessa
9 februari 2020

Altijd netjes klaar als we de bestelling komen halen. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Maartje
8 februari 2020

Heerlijke pizza gegeten, fijn dat je bij sommige pizza's nog extra toppings kan bestellen. Snelle service..

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Johan jansen
26 januari 2020

Netjes verzorgd en erg lekker.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

F.steenhuizen
18 januari 2020

Eten was goed warm en precies op tijd en lelker echte aanrader

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Anton
30 december 2020

Perfecte service om te bestellen via de site. De afgesproken tijd was stipt en het eten, tris del giorno (3 soorten pasta), was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Klaas
15 december 2019

Eten altijd super lekker, we moeten altijd wel even wachten maar dan heb je ook wat!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Pepping
10 december 2019

Duurde een uur en 15 minuten. Pizza was helaas bijna koud. Vlg keer beter.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

C Dunk
8 december 2019

Bestelling was op tijd geleverd, pizza’s waren prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Tessa
8 december 2019

Netjes optijd klaar en lekker!

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Wim Pierik
6 december 2019

Uitstekend op tijd; goed telefonisch overleg. Al was de digitale bestelling wat ingewikkeld, doordat je geen dag vooruit kon plannen en de opmerking over tijd kennelijk niet (goed) gelezen werd. De gerechten waren, jammer genoeg, lauw.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Anoniem
2 december 2019

Online besteld en afgehaald Netjes op tijd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏

Gaby Bolwerk
24 november 2019

Helaas kwamen ze bijna een half uur later bezorgen dan aangegeven was en ze waren vergeten de knoflooksaus erbij te doen. Na ze gebeld te hebben hadden ze toegezegd de saus zsm te brengen: na een uur was de saus er eindelijk... de pizza's waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Anatolia

❤️🙏